Yumurta ve ıspanak yemeği


Yumurta ve ıspanak tarifi malzemeleri

  • Yarım kilo ıspanak
  • 1 orta boy soğan
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1.5 yemek kaşığı bulgur
  • 1 yumurta
  • tuz
  • 4 su bardağı su

Yumurtalı ve ıspanaklı yemek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Ispanak yıkanır ve doğranır.
  2. Soğanları yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile tavada kavurun.
  3. Kızarttıktan sonra salçayı ilave edin, 3 dakika daha kızartın, ıspanak ve bulguru ekleyip karıştırın.
  4. Tuz ve su ekleyip suyu hafif olacak şekilde pişirin.
  5. Son yumurtayı ortasından kırın ve olgunlaşmasını bekleyin. Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum hanımlar.

Yumurta ve ıspanak tarifi

  • tatlı tarifi
  • ıspanak
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • beyazla

sonraki haber:

Fırında makarna (beşamel soslu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın