Fırında sotelenmiş lezzetli et


Fırında lezzetli bir sote et tarifi için malzemeler

  • 750 gr kuşbaşı doğranmış kuzu
  • 2 domates
  • 3 köy biberi
  • 2 adet kuru acı biber (1 tatlı kaşığı acı biber yerine)
  • 2 baş sarımsak
  • 1 soğan
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı kekik
  • tuz

Fırında sote et için lezzetli bir tarif nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Et küplerini fırın kabına alalım (bir tabakta pişirelim)
  2. Domatesleri ve soyulmuş biberleri kesin.
  3. Sarımsakları temizlemek için soğanları dörde bölün, yağ, tuz ve kekik ekleyin, iyice karıştırın ve tepsiye yayın.
  4. Bir bardak su ile salçayı açıp tepsideki yiyeceklerin üzerine dökelim.
  5. Küçük parçalar halinde tereyağı ekleyin.
  6. Pişirme kağıdını ıslatıp tepsiye dizin.
  7. 210 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirip, son 20 dakikasını kapatıp açalım.

Resimlerle lezzetli kızarmış et pişmiş tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • Lezzetli
  • kolej
  • kek tarifleri
  • düz
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Tariflerde abartı
  • Gıda

sonraki haber:

Yumurta ve ıspanak yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın