Havuçlu Mozaik Kek


Havuçlu Mozaik Kek Tarifi Malzemeler

  • 5 ada
  • 2 sarı elma
  • 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz
  • 1 paket petitbüro bisküvi
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş tarçın
  • 1 paket vanilya

Kızartma için:

  • zeytinyağı veya tereyağı

yukarı:

  • kurutulmuş hindistan cevizi

Havuçlu mozaik kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Havuç ve elmaları rendeleyin ve suyunu bırakana kadar zeytinyağında kızartın.
  2. Pişmiş havuçları başka bir kaba koyun ve soğuduktan sonra dövülmüş ceviz, tarçın tozu, doğranmış petitgrain bisküvi, vanilin ekleyin ve hepsini iyice karıştırın.
  3. Pişirme kağıdına alıp piramit şekli veriyoruz.
  4. Üzerine hindistan cevizi tozu serperek tüm parçalarını kaplayın.
  5. Havuçlu mozaik keki bir fırın tepsisine yuvarlayın ve en az 3 saat dondurucuda bekletin.
  6. Daha sonra dilimleyip servis edebilirsiniz. 🧡.

fotoğraflı havuçlu mozaik kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • havuçlu
  • mozaik
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

mavi haşhaş şekeri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın