Sıcak Yunan Hamuru (Kahvaltı – Mezeler)


Sıcak Yunan Ezmesi Tarifi Malzemeler (Kahvaltı – Meze)

  • Beyaz peynir çubuğu (200 gr)
  • 10-12 adet haşlanmış kuru domates
  • 1 tatlı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı acı biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı

Sıcak Yunan ezmesi (kahvaltı-meze) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 2 adet kurutulmuş haşlanmış domatesi süslemek için ayırın, kalan tüm malzemeleri rondoya aktarın ve püre haline gelene kadar ezin.
  2. Kıvamı koyu olursa zeytinyağı miktarını artırabilirsiniz.
  3. Servis tabağında yiyebilir ve küp küp doğranmış kuru domates ile süsleyebilirsiniz.
  4. 3-4 gün buzdolabında saklayabilirsiniz. Kim deneyecekse eline sağlık.

Resimli Sıcak Yunan Ezmesi (Kahvaltı – Mezeler) Tarifi

  • sıcak
  • tatlı tarifi
  • yapıştırmak
  • kahvaltı yapmak
  • ortada
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • Helenizm

sonraki haber:

sağlıklı yulaf ezmeli krep

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın