Fırında peynirli baget ekmeği


Fırında peynirli baget tarifi malzemeleri

  • 3 baget ekmek
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
  • 1 demet ince kıyılmış maydanoz
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber

Fırında peynir tarifi ile baget ekmek nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Derin bir kaseye rendelenmiş kaşar peyniri, ufalanmış beyaz peynir, yumurta, ince kıyılmış maydanoz, baharatlar ve sıvı yağı ekleyin ve karıştırın.
  2. Ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesin.
  3. Hazırladığınız karışımı üzerine eşit şekilde yayın ve yayın.
  4. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
  5. 180 derece önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Resimlerle fırınlanmış peynirli Fransız baget tarifi

  • “ekmek
  • baget
  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • kek tarifleri
  • peynirli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Krem şanti ile irmik topları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın