gevrek peynir


Çıtır peynir tarifi malzemeleri

  • 2 paket puf böreği
  • 450 gram kolot peyniri
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su
  • 1 yumurta

Çıtır çıtır peynir tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Milföy hamurunu fırın tepsisine oturacak şekilde açın.
  2. İki yemek kaşığı salçayı bir su bardağı su ile sıvı bir kıvama getirip açtığımız börek hamurunun üzerine yayıyoruz.
  3. Coleut peynirini hamurun ortasına yerleştirin ve ikinci hamuru üzerine kapatın.
  4. Peynirimizin ucundan şeritler halinde kesip hamurumuzu spiral şekline getiriyoruz. Yumurtamızı alalım.
  5. 175 derecede 40 dakika pişirelim. Daha sonra peynir kısmını kesip burgu kısmından koparıp peynire batırıp afiyetle yiyelim.

Çıtır peynir tarifi

  • tatlı tarifi
  • Gevrek
  • kek tarifleri
  • peynir
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Berliner Krapfen (Alman pastası)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın