/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Armut Kek Tarifi Malzemeler
kek kalıbımızın alt kısmında;
- 1 çay kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı şeker
- tarçın (isteğe bağlı eklenmez)
- 3 dilim sarı armut, şeritler halinde kesilmiş
kek için
- 3 yumurta
- 1,5 su bardağı şeker (şeker seviyorsanız 2 tane ekleyin)
- 1 su bardağı yarım süt ve yarım yoğurt
- 1 su bardağı sudaki yağdan 1 parmak eksik
- 1 vanilya çubuğu
- 1 adet kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı kakao çorbası
- 2.5 su bardağı un
Armut kek tarifi nasıl yapılır?
- Kek kalıbının dibine ve yanlarına tereyağı sürüyoruz ve 2 yemek kaşığı şeker serpiyoruz.
- Doğradığımız armutlarımızı diziyoruz.
- Diğer taraftan kekimizi hazırlayalım ve 3 yumurta ve 1 buçuk su bardağı şekeri çırpalım.
- Diğer malzemelerimizi ekleyip tekrar çırpıyoruz.
- Sıraladığınız armutların üzerine karışımın bir kısmını dökün.
- Kalan kısma 2 yemek kaşığı kakao ve 3 yemek kaşığı su ekleyip tekrar çırpın.
- Bu karışımı bir önceki karışımın üzerine dilediğiniz gibi dökün.
- 175 derecelik fırında 40, 45 dakika pişirin. (Sıcaklıklar fırından fırına değişir, arada sırada kekinizi kontrol edin)
- Fırından çıkarıyoruz ve ilk ısı geçtikten sonra keki servis tabağına ters çeviriyoruz. Dilerseniz yüzünüze tarçın serpebilirsiniz. İştah aç, şifalı bal 🌸
fotoğraflı armut kek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
şuruplu pratik şekerleme
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]