kokostar makarna


Kocostar kek tarifi malzemeleri

kek için

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao çorbası
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağı un

içeri

  • 1 paket krem ​​şanti
  • 1 çay kaşığı süt
  • Bir buçuk su bardağı hindistan cevizi

yukarı;

  • 1 kutu krema
  • 1 kutu bitter çikolata

Kocostar kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle kekimizi hazırlayalım. Yumurta ve şekeri mikserle beyazlaşana kadar çırpın.
  2. Ardından sıvı yağı, sütü, kakaoyu, vanilyayı, kabartma tozunu ve unu ekleyip çırpmaya devam edelim, un ununu markadan markaya kontrollü değiştirelim.
  3. Kek kalıbının tabanını yağlayıp üzerine biraz un serpelim. Pastayı çıkarırken kolaylık sağlamak için. (Unuttum, çıkarmakta zorlandım 😉)
  4. 180 derece önceden ısıtılmış fırına verin. Yarım saat 40 dakika sonra kontrol edelim.
  5. Kek fırında pişerken krem ​​şantiyi çırpın, hindistan cevizini ekleyin ve kaşıkla karıştırın. Dolaba koyalım.
  6. Daha sonra kremayı bir tencerede ısıtalım.
  7. Üzerine kaynamaya yakın bitter çikolatayı ekleyip eritelim. Hadi soğumaya bırakalım.
  8. Kek soğuyunca yarım çay bardağı süt ile ıslatalım.
  9. Çırpılmış kremayı bir kaşık yardımıyla kekin üzerine pürüzsüz hale getirelim.
  10. Üzerine hazırladığımız çikolatayı ekleyip dilediğiniz gibi süsleyelim.
  11. Ayrıca hazır çikolata sosu da ekleyebilirsiniz.
  12. 3-4 saat buzdolabında dinlendirin, yemeye hazır. Kim yapıyorsa eline sağlık.

Fotoğraflı Kocostar kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • Koçostar
  • Kek tarifleri
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Elmalı Rulo Kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın