Yaprak sarma (tüm kenarlarla birlikte)

Rulo Tarifi Malzemeler (Tüm İpuçları İle)

  • 3 su bardağı pirinç
  • 4 büyük soğan
  • 1.5 çay kaşığı yağ
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet taze nane
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz

iç harç için

  • 1 su bardağı su

ekmek için

  • Bobinlerin üzerine gelecek kadar su
  • Sebze yağı

yukarı

  • İsteğe göre sarımsaklı yoğurt

Yaprak sarma (tüm ipuçlarıyla birlikte) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Soğanı ince ince doğrayın ve yağda kavurun.
  2. Kızarmış soğanlara domates salçası ekleyin.
  3. Ardından baharatları, tuzu, pirinci ekleyip kavurun.
  4. Hepsi kavrulduktan sonra maydanoz ve naneyi ekleyin.
  5. Son olarak bir su bardağı suyu ekleyip karıştırın.
  6. Suyunu çektikten sonra tencerenin kapağını kapatın ve pirinçler şişene kadar yarım saat dinlendirin.
  7. Sonra dönmeye başlayabilirsiniz.
  8. Kağıdı düz bir yüzeye yerleştirin.
  9. Üzerine bir çay kaşığı harcı ekleyip yayalım.
  10. İlk olarak kağıdın kenarlarını kapatıp rulo yapıp tencereye koyuyoruz. Not: Paketlemede pişirme çok önemlidir.
  11. Ruloları tencereye yerleştirdikten sonra kaynar suyu son kata gelene kadar ilave edin ve en düşük ateşte bir saat pişirin.
  12. Ocaktan almadan 5 dakika önce üzerine sıvı yağ gezdirin. Bu işlem coillerinizin parlamasını ve canlı kalmasını sağlayacaktır. 🤗.

Fotoğraflı ambalaj kağıdı (tüm ipuçlarıyla birlikte) tarifi

  • tatlı tarifi
  • ile birlikte
  • puan
  • kek tarifleri
  • puf
  • Sarma
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Herşey
  • Urfa yemekleri
  • Yaprak
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kahvaltı çikolatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın