salamura zeytin biberi

Közlenmiş biber için malzemeler

  • acı biber
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı elma sirkesi
  • 1 çay kaşığı su
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 10-15 diş sarımsak

Biber turşusu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Bu hacim 1 litrelik plastik şişeler içindir.
  2. Biberleri yıkayıp kurulayın, kurutun ve küçük parçalar halinde kesin.
  3. Plastik şişeyi sırayla parmak büyüklüğünde sarımsakla dolduruyoruz.
  4. 1 yemek kaşığı kaya tuzu, 1 çay kaşığı şeker, yağ, elma sirkesi ve su ekleyin.
  5. Ağzı sıkıca kapatın ve iyice çalkalayın.
  6. Tepsiye alıp yerde bırakalım ve plastik şişeleri sürekli sallayalım.
  7. Biber sararıncaya kadar gidip şişeleri çevirelim. Sarıya döndüğünde bitmiş demektir, ağzını açıp yiyebiliriz.

Resimli yağda biber turşusu tarifi

  • biber
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • sıvı yağ
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

tarhana unu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın