Kıyılmış etli karnabahar

karnabahar tarifi malzemeleri

  • Yarım karnabahar
  • 1 soğan
  • 100 gram kıyılmış et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz

Kıyma ile karnabahar nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi

Hoş geldin,

  1. Karnabaharı az su dolu bir tencerede 1 tatlı kaşığı tuz ilave ederek haşlayın.
  2. Bir yandan kıymayı düz bir tencereye aktarıp, suyu kuruyunca soğanı, yağda kavrulunca salçayı ekleyip 2 dakika daha kavurduktan sonra 1 su bardağı su ile karıştırıyoruz. biraz sıcak su.
  3. Bu kısma tuz ekliyoruz ve haşlanan karnabahar suyunu süzdükten sonra salça sosuna ekleyip bozulmaması için sıcak su ekleyip 15 dakika daha pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.

Sığır eti ve karnabahar tarifi

  • tatlı tarifi
  • Karnıbahar
  • Kıyılmış et ile
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

havuçlu tart şeklinde kurabiye (uzun süre bayatlamış kurabiyeler)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın