Köy Böreği Peynirli Börek (Tamil)

Köy hamur işlerinden peynirli börek tarifi (Tamilce) için malzemeler

  • Kişi başı 1 köy hamuru

her villa için

  • 1 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
  • küçük bir kase peynir (istediğiniz herhangi bir peynir)
  • 1 avuç rendelenmiş kaşar peyniri

Köy böreklerinden cheesecake (maskot) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

Bizim çocukluğumuzda annem ocakta yapardı tereyağı ve peyniri içinde eritirdi dışarıda çıtır çıtır ve yumuşacık kahvaltı börekleri harika olurdu böreklere doyamazsınız, yediğiniz bütün börekleri unutun 👌😍

  1. Hamuru masaya koyalım.
  2. Tereyağını küçük parçalara ayıralım ve ara ara hamurun içine ovalayalım.
  3. Üzerine kaşar peyniri ve rendelenmiş kaşar peyniri serpelim. Fotoğrafta gösterildiği gibi kenarları bükün ve sıcak tavaya aktarın.
  4. Hadi sınırlayalım.
  5. Alt kısmı kahverengiye dönünce yaklaşık 5 dakika yeterli oluyor ama kontrollü pişmeli, nar gibi kahverengiye dönmelidir.
  6. Servis tabağına ters çevirelim üstte kızarmış kısım olacak şekilde güzel bir rulo yapalım ve soğumadan sıcak çayla birlikte afiyetle yiyelim 😍👌👌

Fotoğraflı köy böreği tarifinden peynirli börekler (Muska)

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • Defne
  • Yakalamak
  • kek tarifleri
  • peynirli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • yufkadan

sonraki haber:

puf hamuru

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın