/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
baklava tarifi malzemeleri
- 1 paket taze yufka (ben 25 adet kullandım)
- 1.5 kutu tereyağı
- 1 su bardağı ceviz veya fıstık (isteğe bağlı)
şerbet
- 4 su bardağı su
- 3.5 su bardağı şeker
- 1-2 damla limon suyu
Baklava tarifi nasıl yapılır?
- İlk olarak şerbetimizi ocağa koyalım. Kaynamaya başlayınca altını kısıp 30 dakika pişirelim.
- Kaynayınca limon suyunu damlatalım.
- Daha sonra soğumaya bırakalım ve tatlı yapmaya başlayalım, fırın tepsisini iyice yağlayalım.
- Margarinimizde uzmanız.
- Eritilmiş tereyağını iki katta bir kullanalım ben bir paket yufka kullanmadım pakette 40 adet var.
- 25 tanesini kullandım tercih meselesi 15 tanesini alt katta 10 tanesini üst katta kullandım.
- 15. kata geldiğimizde ceviz veya fıstık ekliyoruz.
- Ardından kabuğunu açıp yağlamaya devam edelim.
- Son kata geldiğimizde şekerlerimizi keselim.
- Kalan yağı son yağın içine aktaralım ama sen ister kare ister üçgen istersin.
- 200 derecelik fırında pişirelim.
- İlk sıcaklığı geçtikten sonra soğuyan şerbetimizi de ekleyelim afiyet olsun,
Resimli baklava tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
manolya
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]