paketlenmiş hamur işleri

Paketli Börek Tarifi Malzemeler

  • 4 yufka hamuru

sosu için

  • 2 yumurta
  • 6 yemek kaşığı yoğurt
  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Çok kalınsa biraz su

iç harç için

  • peynir
  • maydanoz
  • karabiber

yukarı;

  • Susam ve çörek otu

Bohca pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle iç harcımızı hazırlıyoruz. Bunun için peyniri rendeleyip üzerine maydanoz ekliyoruz.
  2. Peynir tuzlu olduğu için tuz kullanmıyorum.
  3. Biraz karabiber ekleyin ve karıştırın.
  4. Daha sonra ayrı bir kapta yumurta, yoğurt ve zeytinyağını karıştırarak sosu hazırlayın.
  5. Kıvamı koyu olursa su eklenebilir.
  6. Yufkamızı dörde bölüyoruz.
  7. Üzerine sosu dökün ve katlayın.
  8. Daha sonra iç harcı koyup sosu köşelere tekrar koyup katlıyoruz.
  9. Börekleri tepsiye dizin.
  10. Kalan sosu üzerine yayın ve susam ve çörek otu dökün.
  11. Sos yeterli değilse yumurta ekleyebilirsiniz.
  12. 180 derecelik fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Afiyet olsun.

Resimli bohca böreği tarifi

  • onun üzerine
  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kalem pişmiş hamur işleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın