Ağıza sıçrayan pasta tuzu

Ağız sulandıran bir şekerlemecinin tuz tarifi için malzemeler

  • 150 gr tereyağı (yaklaşık 3 yemek kaşığı)
  • 2 yumurta (yumurta değil)
  • Bir çay bardağı sıvı yağdan bir parmak eksik (bir çay bardağındaki ölçü 125ml dir)
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1.5 yemek kaşığı siyah kimyon
  • 3 su bardağı un (200ml ölçü bardağı)
  • 1 çay kaşığı tuz

en üstteki çerezler için;

  • Yeterince kavrulmuş susam

Ağızda dağılan tatlılar için tuz tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Bir kaseye oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı ve diğer malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
  2. Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek kulak memesi gibi yumuşak bir hamur elde edelim.
  3. Hamurdan iri fındık parçaları alıp elimizle yuvarlayalım ve yuvarladığımız tüm hamurları tepsiye dizelim.
  4. Daha sonra yumurta akı ve susamları koyup yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz.
  5. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirelim. Soğuduktan sonra servis edelim. İyi eğlenceler.

Fotoğraflı tuzlu su tatlısı tarifi

  • Ağızda
  • tatlı tarifi
  • ayrı düşüyor
  • kek tarifleri
  • hamur işleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın