Erişte – makarna

Makarna Malzemeleri – Makarna Tarifi

  • 1 su bardağı un
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı su
  • 1 çay kaşığı tuz

Makarna – makarna tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Un, yumurta, zeytinyağı, su ve tuzu yoğurup hamur haline getirin.
  2. Hamuru 30 dakika dinlenmeye bırakın.
  3. Az miktarda un ile yaklaşık 2 mm kalınlığında açın.
  4. Makarna veya makarna şeklinde kesiyoruz.
  5. Tuzlu su da kaynatılır.
  6. Tereyağı ile kavurarak afiyetle yiyebilirsiniz.

Makarna – Resimli makarna tarifi

  • köle
  • tatlı tarifi
  • makarna
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

patatesli yumurta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın