doldurulmuş yapraklar

Ambalaj kağıdı tarifi için malzemeler

  • 500 gram yaprak

içeri

  • 1 su bardağı bulgur
  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı domates
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • soğan
  • 1 çay kaşığı yağ
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 1 çay kaşığı nane
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • ️ kimyon, karabiber, tuz

sosu için

  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • bunlar

Yaprak sarma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tüm malzemeleri karıştırıp güzelce yoğurun. Yapraklarımızı rulo yapıp tencereye koyalım.
  2. Su ile yağ ve salça yapalım, üzerine soğan halkaları koyup ocağa alalım.
  3. Üzerine bir tabak koyup kapağını kapatalım.
  4. Kaynadıktan sonra kısık ateşte kaynayana kadar bekletin. Pişirme süresi yaprağın cinsine göre değişir.

Detaylı tarifi Food Art YouTube kanalımda görebilirsiniz.

Yaprak sarma tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • yaka
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Yaprak
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Arena kahvaltısı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın