Kek için şeker ve yumurtaları bir karıştırma kabında şeker eriyene kadar 5-6 dakika çırpın. Karıştırma sonunda hafif ve kremsi olacak, ardından süt ve yağı ekleyip iki dakika çırpın. Üç dakika çırpalım ve kakao tozu, vanilya ve kabartma tozunu ekleyelim, karışımımız artık hazır. Bir tepsi yağ döktüğümüz büyük bir yuvarlak kek kalıbına dökelim ve 180 derecelik fırında 35 dakika pişirelim.
Kremayı hazırlamak için unlu karışımı geniş bir kaba alın, süt ve margarini ekleyip 3-4 dakika çırpın.
Kek soğuyunca harcımdan alıp geniş bir fırın tepsisine yerleştirelim ve pandispanya gibi ikiye bölelim.
Kalan keki elimizle ufalayalım, kenarları boş bırakalım ve ufalanan keklerin arasına elimizle yayalım. Kestiğimiz muzları daha güzel görünmesi için boş bıraktığımız kenarlarına yerleştirelim.
Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]