gazlı hamur işleri

Yumuşacık börek tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı süt suyu
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 kabartma tozu
  • 1 küp şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • mümkün olduğunca doğru

içeri

  • Peynir ve ceviz

üzerine;

  • Sebze yağı

Gazlı börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tüm malzemeleri karıştırıp hamuru yoğurun. Kulak mememden biraz sert hamur yaptım ve peyniri ele yapışmayan hamur halkalarına koydum.
  2. Cenini diğerlerinin içine koyup yuvarladım ve sonunda üzerine yağ sürdüm.
  3. 180 derecelik fırında yavaş yavaş pişirdim, nefis oldu.

Resimlerle karbonatlı bogaza tarifi

  • tatlı tarifi
  • karbüratör
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

susamlı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın