Turşu havuç, domates, annenin yolu

Domates ve domatesli havuç turşusu için malzemeler

  • 1 kilodan biraz fazla yeşil domates
  • 3 ada
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı elma sirkesi
  • 1 küp şeker
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 5 diş sarımsak, sarımsak çok büyüktü
  • Su içmek için yeterli

Mama Style domatesli havuç turşusu nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Domates, sarımsak ve havuçları doğrayalım, su hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştıralım ve kavanozu dolduralım.
  2. Bir parmak azalacak şekilde içme suyu ile dolduralım taşmasın benim kavanozum 2 litre.
  3. Ardından kapağı sıkıca kapatın, kavanozu sallayın, 15 gün açmayın ve 15 gün sonra turşu hazır.

Not: Alt turşunun bir haftalık versiyonu.

Fotoğraflı anneler usulü domates ve havuç turşusu tarifi

  • o
  • tatlı tarifi
  • Domates
  • havuç
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

bazlama

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın