Patates, havuç, dereotu, kornişon ve turşu, salata ve yoğurda harika bir alternatiftir. Salatamı göstermek için yorumlarınızı bekliyorum.
Patatesli Yoğurt Salatası Tarifi, Patatesli Yoğurt Salatası Nasıl Yapılır?
Patatesleri haşlayalım, kabuklarını soyup çatalla ezelim, fazla ezmeyin.
Havuçları rendeleyin ve bir yemek kaşığı yağın içine atın ve bir tarafı soğumaya bırakın.
İnce dereotu serpin.
Kornişonları küpler halinde kesin.
Daha sonra patates püresine doğradığınız tüm malzemeleri ekleyin, yoğurt, 2 kaşık mayonez, tuz ekleyin ve karıştırın.
Dilerseniz kredime koyup üzerini süsleyelim ya da dilerseniz benim gibi kapalı bir kalıba koyup mikser koyup düzeltelim.
2-3 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın.
Daha sonra servis tabağına ters çevirelim ve uygun şekilde kalıptan çıkaralım.
Resimdeki gibi süsleyelim evet fikrinize bağlı (önemli olması dışında 😇) Hayırlı olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]