/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Fırında Pirinç Sütü Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt (yağlı)
- Yarım su bardağı pirinçten 1 parmak eksik
- 1 su bardağı su pirinci haşlamak için
- 1 çay kaşığı şeker
- 1 yemek kaşığı nişasta
- Nişastayı açmak için az miktarda süt
- 2 kutu vanilya
Sütlü fırında pilav tarifi nasıl yapılır?
- Pirinci yıkayıp haşlayın.
- Suyunu çekince sütü ve şekeri ilave edip 20 dakika ara ara karıştırarak iyice kaynayana kadar pişirin, bu arada nişastayı ve sütü topaklanmaması için homojen hale getirip kaynamakta olan sütlaca ilave edin. .
- Vanilyayı ekleyelim. 10 dakika bu şekilde kaynamaya bırakın.
- Ocağı kapatalım ve bir güveç içine bölelim.
- Güveci fırın tepsisine yerleştirelim, tepsinin yarısına gelene kadar soğuk su ilave edelim ve 200 derecelik fırında altın rengi alana kadar pişirelim.
- Fırından çıkardıktan sonra oda sıcaklığında soğumasını bekleyip dolaba koyalım.
Fırında sütlaç tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Malaga
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]