düğün pastası

Düğün Pastası Tarifi Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1.5 su bardağı un
  • Kabartma tozu
  • vanilya

kek üstü

  • 1 paket krem ​​şanti (ben kakao kullandım)
  • 1 su bardağı süt suyu

pastayı ıslatmak

  • 2 su bardağı soğuk süt
  • Yarım su bardağı şeker

dekorasyon için;

  • Hindistan cevizi tozu
  • çilek

Düğün pastası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yumurta ve şekeri beyaz köpük olana kadar çırpın, yüksek ayarda 5 dakika sonra unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin ve böreğime dökün.
  2. 170 dereceye ısıtılmış fırında 30 dakika pişip pişmediğini kürdan ile kontrol ederek pişiriyoruz. Keki soğumaya bırakın.
  3. Şeker ve sütü şeker eriyene kadar karıştırın ve keki bu şekerli sütle ıslatın.
  4. Krem şanti ve hazır sütü mikserle çırpıyoruz ve muhallebi kıvamına gelince ıslak kekin üzerine koyuyoruz (zaten damlatıyoruz desek daha doğru olur)
  5. Üzerine hindistan cevizi tozu döküyoruz ve sonra üzerini istediğimiz gibi süslüyoruz.
  6. Afiyet olsun 😊 Diğer düğün pastalarından farkı tatlı değil krem ​​şanti olması 😉

Fotoğraflı düğün pastası tarifi

  • tatlı tarifi
  • geç,
  • kek tarifleri
  • Turta
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Damakta hurma pudingi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın