Tarihler Fındık İnkübatörü

Kuluçka tarihleri ​​ve ceviz tarifi için malzemeler

  • 1.5 paket margarin
  • 2.5 su bardağı süt
  • 2 su bardağı şeker (isteğe göre arttırılabilir)
  • 4 yumurta
  • 3 paket nohut tozu (kokusunu beğenmediyseniz 2 adet ekleyebilirsiniz)
  • Susam (beyaz siyah kimyon)
  • 1 yemek kaşığı maya tozu
  • 1 poşet kabartma tozu
  • Ve

içeri:

  • Geçmek
  • ceviz
  • fındık da olabilir

Tarif kuluçka hurma ve ceviz nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle sütümüzü tencereye koyuyoruz, üzerine şeker ekliyoruz, ocağa alıp karıştırıyoruz, ılık olmalı.
  2. Diğer yandan tereyağını eritip, ocakta hamuru yoğurduğumuz kaseye ılık süt ile şekeri döküyoruz.
  3. Üzerine kabartma tozu ekleyin ve iyice karıştırın.
  4. Daha sonra yumurta, ghee, kuluçka tozu ve susam ekleyin ve iyice karıştırın.
  5. Unu da ekliyoruz, dikkat etmemiz gereken hamur zor olmayacak, dinlenmeye bırakıyoruz.
  6. Yaklaşık bir saat mayalanmamız gerekiyor.
  7. Hamurdan bir parça alıp merdane ile sarıyoruz, üzerine hurmaları dağıtıyoruz, cevizleri ekleyip yuvarlıyoruz.
  8. Üzerini örttükten sonra ince ve uzun olacak şekilde yuvarlayıp 180 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyoruz. afiyet olsun

Resimli hurma ve ceviz tarifi

  • tatlı tarifi
  • cevizli
  • tarihlerle
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Crovasan

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın