kafes pastası

Kafes kek tarifi için malzemeler

Krema için:

  • 3.5 su bardağı süt
  • 1.5 çay kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 saniye vanilin
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Kek için:

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt suyu
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 kabartma tozu
  • 1 saniye vanilin
  • Ve

Kafes kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

herkese iyi günler.

  1. Öncelikle kremamızı hazırlayalım. Vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeleri uygun bir kaba alın.
  2. Kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirelim.
  3. Krema yumuşayınca tereyağı ve vanilyayı ekleyip tekrar karıştırın ve soğumaya bırakın.
  4. Keki hazırlamak için yumurtaları şekerle çırpın.
  5. Diğer malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.
  6. Yağlanmış tepsiye dökün.
  7. Soğuyan kremayı sıkma torbasına dolduralım ve kek hamurunun üzerine bastıralım.
  8. 160 derece önceden ısıtılmış fırında pişirelim.
  9. Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpelim deneyenlere afiyet olsun 😊.

fotoğraflı kafes kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • kafes
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çikolatalı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın