/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Beşiktaş pasta tarifi malzemeleri
- 5 yumurta (sarısı beyazından ayrılmış)
- 1,5 su bardağı şeker (yarısı sarısı, yarısı beyazı)
- 5 yemek kaşığı sıcak su
- 1 su bardağı un
- 1 kahve fincanı mısır nişastası
- 1 poşet kabartma tozu
- 2 kutu vanilya
- 2 yemek kaşığı kakao çorbası
- 1 çay kaşığı tuz
Krema için:
- Hazır pastacı kreması ve bir paket kakaolu bisküvi
- Beyaz, siyah ve kırmızı şeker hamuru ve gıda boyası
- şeker hamurunu açmak için pudra şekeri
Beşiktaş pasta tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle pandispanyayı hazırlayalım.
- Sarısı ve yumurtanın beyazını ayrı karıştırma kaplarına alalım, sarısının içine şekerin yarısını alıp çırpalım.
- Kalan şekeri yumurta akı karışımına dökelim, tuzu ilave edelim ve kaseden taşmayacak kıvama gelinceye kadar çırpalım.
- Yumurta sarısı karışımına sıcak su ekleyin ve 1 dakika çırpın.
- Daha sonra un, nişasta, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ve çırparak ekleyin.
- Daha sonra yumurta aklarını kaşık yardımıyla 3 aşamada ilave edin ve dıştan içe doğru karıştırın.
- 200 derecelik fırında 15 dakika pişirelim daha sonra 150 derecelik fırında 30 dakika pişirelim.
- Fırından çıkınca kalıptan çıkarıp soğuyunca ortadan ikiye keselim.
- Arkasındaki tarife göre krema için hazır pastacı kremasını yapalım.
- Bir paket ezilmiş kakaolu bisküviyi ekleyelim.
- Kekin arasına yayalım, tüm katları aynı olacak şekilde yapalım ve kremayı azar azar üstüne ve yanlarına yayalım.
- Ardından beyaz şeker hamurunu pudra şekeri yardımıyla yuvarlayalım. Ve pastanın üzerini kapatalım.
- Daha sonra Beşiktaş logosunu renklerine göre kesip biraz bal ile yapıştırıyoruz.
- Kenarlarını dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
İyi seyirler youtube’a abone olmayı unutmayın
Resimli Beşiktaş pastası tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
ağlayan pasta
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]