/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
İçli köfte tarifi malzemeleri
- 8 adet orta boy biber
- 6 patlıcan
- 100-200 gr kıyma
- 2 domates
- 2 büyük soğan
- 14-15 kaşık pirinç
- çeyrek maydanoz
- çeyrek dereotu
- 1 çay kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
- Yarım çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 1 diş sarımsak isterseniz ¼ çay kaşığı sarımsak tozu
- Baharatlar isteğe göre arttırılıp azaltılabilir.
Kıyma ile doldurulmuş bir tarif nasıl yapılır?
- Tüm malzemeleri doğradıktan sonra kıyma ve soğanları bir tavada kavuruyoruz.
- Kavurduktan sonra salçayı kavurup domatesleri ekleyip biraz yanmasına izin veriyoruz, pirinci yıkayıp ekliyoruz sonra baharatları koyup yeniden toparlayıp ateşi kapatıp dereotu, maydanozu ekleyip karıştırıyoruz.
- Biberleri yıkayıp başlarını kesin. Patlıcanı yıkayıp tuzlu suda bekletin.
- Hazırladığınız iç harcı biber ve patlıcanla doldurun. Fırın tepsisinde diz boşluğu varsa o boşluğu yağlı kağıt ile doldurabilirsiniz.
- Biberin yarısından fazlası suya dönüşecek şekilde salçalı suyu ayrı bir yere koyun ve üzerine dökün. Üstüne bir parça yağlı kağıdı nemlendirin, bir kapak gibi kapatın, olgunlaşmaması için kapatın, kapağı çıkarın, biber kızarır.
- 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin. Pişip pişmediğini çatal yardımıyla kontrol edebilirsiniz. Kolayca çıkarsa, dikenlidir. Yemeğinizin tadını çıkarın 😌 Bu benim için iyi, hemen dondurucuya koyacağım
İçli köfte tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Sirt Tarzı Dolma Karışımı
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]