arpa şehriye

Arpa Pirinç Eriştesi Tarifi için Malzemeler

  • 1 su bardağı erişte
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Bir fincan çaya 2 çubuk yağ
  • iki buçuk su bardağı su
  • tuz

Arpa şehriye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tereyağı, sıvı yağ ve makarnayı tencereye alıp ocağa alın.
  2. Erişteyi orta ateşte sütlü kahve rengi olana kadar kızartın.
  3. Üzerine suyu ve tuzu ekleyip kapağını kapatıyoruz, su kaynayınca ocağın altını kısıyoruz, 25 dakika pişirip altını kapatıyoruz.

Pilav hazır afiyet olsun tatlım şifalı 🌸.

arpa şehriye tarifi

  • kâr
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • pilav
  • makarna
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Doldurulmuş kıyma

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın