philippe

philippa tarifi malzemeleri

  • 2 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 maya
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 kg bir
  • 1.5 çay kaşığı tuz

iç harç için

  • 6-7 Orti Patates Çocuk
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kara biber

isteğe bağlıdır;

  • öğütülmüş biber
  • Tatlı biberi damak zevkinize göre tadabilirsiniz.

üzerine;

  • Ghee

Philippe’in tarifini nasıl yaparsınız?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle su, süt, yağ, tuz ve mayayı karıştıralım, unu azar azar ilave edelim ve 45 dakika mayalanmaya bırakalım.
  2. Patatesleri soyup suda haşlayın, haşlanan patatesleri süzün, tencerede 10 dakika bekletin ve pürüzsüz bir şekilde ezin.
  3. Baharatları ve tuzu ekleyip patatesleri yoğurup küçük mandalina topları haline getirelim ve soğumaya bırakalım.
  4. Hamur patateslerden biraz daha büyüktür.
  5. Bir beze yapalım, kahve tabağından biraz daha küçük açalım, içine patatesleri koyup dairesel hareketlerle kapatıp açalım.
  6. Kızartma tavasında veya tereyağlı tavada pişirip üzerine tereyağı sürelim.

Philippe’in resimli tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • philippe
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çıtır elmalı turta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın