Efsanevi kazak turtası

Efsanevi Kazakistan pasta tarifi için malzemeler

  • 4,5 su bardağı un
  • 1 su bardağı ılık süt
  • Yarım su bardağı ılık su
  • 1 paket yaş maya
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

yağda kızartmak;

  • yeterli yağ

Efsane Kazakistan pastasının tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tüm malzemeleri uygun bir kaba alıp yoğurun.
  2. Yoğurduğumuz hamuru mayalanana kadar dinlenmeye bırakalım.
  3. Hamur tamamen mayalandıktan sonra üç eşit parçaya bölelim ve her parçayı merdane yardımıyla yufka şeklinde açalım.
  4. Beze haline getirdiğimiz hamuru çay bardağı yardımıyla bölelim.
  5. Hamur rulolarının tekrar 20 dakika yükselmesine izin verin.
  6. Uygun bir tavaya yeteri kadar sıvı yağ koyup kızdıralım.
  7. Bez parçalarını sırasıyla kızgın yağa atalım ve kızartalım. Kızaran pankekleri servis tabağına alın.
  8. Tarifimi deneyen herkese bol şans. Diğer videolarımı görmek için kanalımı yutabilir ve kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Resimlerle efsanevi Kazak bisi tarifi

  • tatlı tarifi
  • efsane
  • hamur tarifleri
  • Kazakistan
  • kek tarifleri
  • ekmek
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Beş dakika boyunca herkes için bir maya kutusunda mayalı çörek tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın