kabarık turta

Puf böreği tarifi için malzemeler

hamur malzemeleri

  • 2 su bardağı ılık süt
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • Bir paket varsayılan kuru
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 3 çay kaşığı tuz
  • 5-6 su bardağı un (bardak boyutuna göre)
  • 1 yumurta sarısı (üzerine sürmek için)

içeri

  • Beyaz peynir (dilerseniz maydanoz)

Povodoc pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Ilık süt, maya ve şekeri mayalanacakları kapta karıştırın.
  2. 2-3 dakika bekletin, mayanın çözülmesine izin verin.
  3. En son maya ve una malzemeleri ekleyelim.
  4. Önce kaşıkla karıştıralım sonra yoğurmaya geçelim.
  5. Kapağını kapatıp 20-30 dakika mayalanmaya bırakın.
  6. Hamurdan iri parçalar alıp videodaki gibi şekillendirelim. Yumurtayı yağlayıp fırına verelim.
  7. 170 derecede altın sarısı olana kadar pişirelim. Afiyet olsun

Resimlerle Povodoc pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • Tarifler
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • kafa
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Pizza

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın