Yüksek puf yağsız kızarmış hamur

Çok kızartılmış, yağsız milföy hamuru için malzemeler

  • 2 yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • eşit derecede doğru

Yağsız kızarmış yufka tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Un hariç tüm malzemelerimizi kaba alıp karıştıralım.
  2. Daha sonra unu yavaş yavaş ekleyin ve yoğurun.
  3. Hamur elimizden çıktığında, yumuşak bir kulak memesi kıvamına geldiğinde olgunlaşmış demektir. Bu malzemelerle iki orta boy beze yedim, şişirme garantili ve asla yağı emmiyor.
  4. Hamuru yağın üzerine koyduğumuzda tavayı sallarsak denerseniz daha iyi kabaracaktır, nefis.

Fotoğraflı yağsız kızarmış puf böreği

  • tatlı tarifi
  • Cezbetmek
  • hamur işleri
  • basın
  • kızarmış patates
  • kek tarifleri
  • puf
  • hiç kimse
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • sıvı yağ
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kakao kreması ile çırpılmış tart kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın