Güveçte etli faul

Et tarifi ile fasulye suyu malzemeleri

  • 2 su bardağı fasulye
  • 1 orta boy soğan
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • tuz
  • kırmızı biber
  • Kemikli haşlanmış et
  • 2 su bardağı sıcak su

Etli fasulye suyu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Fasulyeleri bir tencerede 30 dakika kaynatın.
  2. Kapağını kapatıp yarım saat suda bekletin.
  3. Kemikli askerleri düdüklü tencerede iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  4. Güveç yağı ve soğanı alıp kızartın.
  5. Domates salçası ekleyin ve birkaç dakika daha kızartın.
  6. Haşlanan fasulyeleri süzüp tencereye ilave edin.
  7. Sıcak su ve baharatları ekleyip kaynamaya bırakın.
  8. Daha kalın veya sulu bir doku istiyorsanız su oranını arttırıp azaltabilirsiniz.
  9. Kaynattıktan sonra ters çevirin ve piyonları ekleyin.
  10. Kısık ateşte sertleşene kadar pişirin.

Yemeğiniz hazır.

Yanında pilav, turşu ve soğan varsa doyamıyorum.

Resimlerle bir tagine tarifi etli kuru fasulye

  • tatlı tarifi
  • etli
  • Fasulye
  • etiketinde
  • ah
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Bir kase bulgur içinde mantı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın