/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Tavada gözleme krep tarifi için malzemeler
- 1 yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Bir çay bardağı süt veya yoğurdun sulu kısmından
- 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir
- 1/3 demet maydanoz
- 1 su bardağı un
- Yarım kutu kabartma tozu
Tavada gözleme krep tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle tüm malzemelerimizi yıkayıp doğradığımız maydanozla uygun bir kapta karıştırıyoruz.
- Peynir tuzlu olduğu için tuz eklemedim.
- Harcı yağ tavasına döktükten sonra içine bir yemek kaşığı sıvı yağ dökün, tavanın kapağını kapatın ve ortadaki ocağın en düşük ayarında, altı kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin.
- Daha sonra servis tabağı yardımıyla ters çevirip diğer tarafını da kızartıp sıcak olarak servis yapın.
Kim deneyecekse eline sağlık.
Not; Çay Fincanı 100 su bardağı ölçüsünde Yağı 200 mm’de dökmemizin sebebi servis tabağı ile ters dönerken servis tabağına yapışmasını engellemektir.
Tavada gözleme krep tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Ünlü Alman bademli tereyağlı kek
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]