portakallı karınca pastası

Portakallı Kek Tarifi Malzemeler

  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 büyük portakal kabuğu
  • 3 yumurta (litre)
  • 60 gr beyaz çikolatalı jöle
  • 4 adet Dr. Oetker kakao parmak kek süslemesi için
  • 1 paket Dr oetker kabartma tozu
  • 1 paket Dr. Oetker Vanilya
  • elenmiş un

Karınca portakallı kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle sütü ısıtacağınız tencereye sütü bırakın.
  2. Bir kutu beyaz çikolata ekleyin ve çikolata eriyene kadar karıştırın.
  3. Ocağı kapatın ve soğumaya bırakın.
  4. Yumurtaları oda sıcaklığında şekerle üç dakika çırpın.
  5. Ardından yağı, oda sıcaklığındaki sütü, portakal suyunu ve portakal kabuğunu ekleyip karıştırın.
  6. Daha sonra un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tel çırpıcı ile hafifçe karıştırın.
  7. Son olarak çikolatayı ekleyin ve harcı yağlanmış kek kalıbına bırakın.
  8. 170 derecede fansız olarak kekimizi pişirin.

eğlence.

fotoğraflı portakallı kek tarifi

  • karınca
  • tatlı tarifi
  • Kek
  • kek tarifleri
  • Portakal
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Elmalı turta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın