Tarator Adaları

Havuç tarator tarifi için malzemeler

  • 3 büyük havuç
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • 6 yemek kaşığı yoğurt
  • tuz

Havuç tarator tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Geniş bir tavaya yağımızı alıyoruz. Yağ kızınca rendelenmiş havuçları tavaya alıp kızartalım. Kızaran havuçlarımızı soğumaya bırakalım.
  2. Sarımsakları soyup küçük bir rende üzerine rendelemek için sarımsağın üzerine yoğurdu ekleyip karıştırın, üzerine soğumuş havuçları ekleyin ve karıştırın. Hazırlanan servis tabağına havuç taratoru alıp servis yapın. Afiyet olsun. 😌.

havuçlu tart tarifi

  • tatlı tarifi
  • havuç
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • taratur
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kapya biberli meze

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın