muhallebi sarma

Muhallebi tarifi malzemeleri

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı tam un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 kutu ghee
  • Bir paket sade veya çiğ petitbüro bisküvi
  • buz

Muhallebi sarma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Petitbüro kurabiyeleri robottan geçirip fırın tepsisine yayıyoruz.
  2. Yağı eritin ve unu kokusu çıkana kadar kavurun.
  3. Sütü yavaş yavaş ilave edip şekeri ilave edin.
  4. Kıvam alana kadar karıştırıyoruz, son olarak vanilyayı ekleyip kapatıyoruz.
  5. Tepsideki bisküvilerin üzerine muhallebiyi dikkatlice yayıyoruz ve tamamen soğumasını bekliyoruz.
  6. Düz kestik. Muzları dilimler halinde kesin, ekleyin ve yuvarlayın.

muhallebi sarma tarifi

  • tatlı tarifi
  • puding
  • kek tarifleri
  • yaka
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Piramidimdeki ıslak kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın