renkli salata

Renkli Tarif Salata Servis Malzemeleri

  • 4 orta boy haşlanmış patates
  • 4 orta boy havuç
  • 4 dal yeşil soğan ve mor lahana
  • tuz
  • zeytin yağı
  • 1 limon sarımsaklı

yoğurt için

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • bir tutam tuz

yukarı;

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • ceviz

Rengarenk bir salata tarifinin parçası nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Haşlanmış patatesleri ezin, tuz, limon suyu, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, ince doğranmış soğanı ekleyip karıştırın.
  2. Mor lahanayı rendeleyin, zeytinyağı, tuz ve limonu ekleyip elinizle yoğurun.
  3. Havuçları rendeleyin ve biraz zeytinyağı ve tuz ile 2 dakika kızartın.
  4. Sufle kaplarının üzerini lastik kağıtla kaplayalım, mor lahana salatası ekleyelim ve tatlı kaşığı yardımıyla her katını bastıralım.
  5. Ardından havucu ve son patates salatasını da ekleyip altını kapatın, soğuyana kadar bir saat buzdolabında bekletin, ardından servis tabağına ters çevirerek sufle tabaklarından çıkarın.
  6. Bir yemek kaşığı sarımsaklı yoğurdu ilave edip üzerine toz biber ve tereyağlı kızarmış cevizli sosu ekleyip servis yapın. Deneyecek olanlara afiyet olsun ☺️❤️.

Fotoğraflı renkli salata tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • bölünmüş
  • renkli
  • salata
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

arpa şehriye salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın