kokostar makarna

Kocostar kek tarifi malzemeleri

kek için

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 vanilya çubuğu

dolduruyor;

  • 1 poşet krem ​​şanti
  • 1 kutu hindistan cevizi

sosu için

  • 1 paket sıvı krema
  • 2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata

Kocostar kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce krem ​​şantiyi hazırlıyoruz, hindistan cevizini ekleyip buzdolabına koyuyoruz ve keki hazırlamaya başlıyoruz.
  2. Kek için öncelikle yumurta ve şekeri bir kaba alıp rengi dönene kadar çırpıyoruz.
  3. Ardından sıvı yağ ve sütü tek tek ekleyip çırpmaya devam edin.
  4. Sıvı harca kakao, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip karıştırın.
  5. Yağlanmış kalıbımıza hazır kek harcı dökün ve 170 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
  6. Kek pişerken sıvı kremayı bir tavaya alıyoruz ve krema kaynayınca 2 yemek kaşığı çikolatayı ekleyip yavaş yavaş karıştırarak sosu soğumaya bırakıyoruz.
  7. Soğuyan kekin üzerine krem ​​şantiyi ve sosu dökün ve dinlenmeye bırakın.
  8. Rahat pastamızı dilediğiniz şekilde servis edebilirsiniz.

Fotoğraflı Kocostar kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • Koçostar
  • Kek tarifleri
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

lotus manolya

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın