Peynirli Pankek (Spin)

Cheesecake tarifi malzemeleri (sıkma)

Hamuru hazırlamak için:

  • 4 su bardağı un
  • 1.5 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz

İç harç için:

  • 300 gram peynir
  • 1 domates
  • 1 soğan
  • 1 yeşil biber
  • 1 demet maydanoz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • Pişmiş hamuru yaymak için margarin

Cheesecake (sıkma) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle hamuru yoğuralım. 4 su bardağı un, 1,5 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip hamuru yoğuralım.
  2. Yarım saat dinlendirelim.
  3. Hamur dinlenirken iç harcı hazırlayalım. 1 adet soğan, 1 adet domates (domatesleri kesip sıkıyoruz suyunu koymayalım) 1 adet yeşil biber, 1 tutam maydanoz, 300 gram peynir ve bir tatlı kaşığı acı biberi ekleyip karıştıralım.
  4. Hamuru 15 eşit parçaya bölün.
  5. Tek tek açalım.
  6. Hepsini açtıktan sonra tek tek pişirmeye başlayalım.
  7. Pişen hamuru sıvı yağ ile yağlayıp iç harcı koyup rulo yapalım.
  8. Hepsini bitirdikten sonra rulo pankekleri tavaya koyalım.
  9. İki tarafını da güzelce kızartalım, pankekler hazır. Afiyet olsun.

Fotoğraflı cheesecake (sıkma) tarifi

  • (baskı yapmak)
  • tatlı tarifi
  • Gözlem
  • kek tarifleri
  • peynirli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Hamburger

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın