cips

katmer tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • tuz
  • mümkün olduğunca doğru

arasında sürmek

  • Ghee

Katmer tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Sütü ve suyu bir kaba alıp tuzu ekleyip yavaş yavaş unu ekleyip hamuru yoğurup beze sarıyoruz.
  2. 10 dakika dinlenin.
  3. Oklava yardımı ile açın, eritilmiş tereyağını aralarına paylaştırın, rulo haline getirin, tekrar yuvarlayın, gül şekli verin ve tepsiye alın.
  4. Her şey bittikten sonra yarım saat dinlendirdikten sonra yufkayı alıp hamur kancası ile açıp tavada pişirip afiyetle yiyebilirsiniz.

resimli katmer tarifi

  • tatlı tarifi
  • cips
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Püre ve mantarlı sote tavuk (böyle bir lezzet olmadan) (video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın