bademli bisküvi

bademli bisküvi tarifi malzemeleri

  • 150 gr tereyağı, yumuşatılmış, oda sıcaklığında
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2.5 su bardağı un
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 1 su bardağı iri çekilmiş kaju

Bademli bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tüm malzemeleri ekleyip kontrollü bir şekilde unu ekleyelim, iyice yoğurup ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  2. Hamuru kesip yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye yerleştirelim.
  3. Sıkı olmaması için elinizle yuvarlamayın.
  4. 170°C önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
  5. Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.

bademli bisküvi tarifi

  • Badem
  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kolay Çıtır Elmalı Kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın