/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Ambalaj kağıdı tarifi için malzemeler
- salamura kağıt
- 1 çay kaşığı pirinç
- Yarım çay kaşığı zeytinyağı
- 1.5 yemek kaşığı domates salçası
- 1 soğan
- 6 diş sarımsak
- 1 domates
- 1 demet maydanoz
- 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı sumak
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 3 tatlı biber
- 4 limon tuzu
Yaprak sarma tarifi nasıl yapılır?
Merhabalar çok lezzetli denemenizi tavsiye ederim beni instagramdan takip edin umarım deryaninmutfaginabak olursunuz 🤗🤗🤗.
- 250 gr’lık bir tencereye salamura yapraklarını koyun, üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 6 dakika kaynatın.
- Zaman zaman yukarı ve aşağı alın.
- Sonra bir kevgir alın ve suyu bırakın.
- Soğanı ve sarımsağı soyup doğrayın, maydanoz ve domates dahil yıkayın, ince ince doğrayın ve bir kaseye alın.
- Doğranmış malzemeleri ve baharatları domates salçası ile iyice karıştırın.
- İşlem bittikten sonra yaprak saplarını kesin ve arka kısmına biraz bulamaç ekleyin ve narin sarin işlemi bittikten sonra 10 adet beyaz dikiş ipliğini bağlayıp kaseye ekleyin. Deneyin, dondurucumda tatlı biber vardı, 3 adet kullandım.
- Limon tuzu ekleyin.
- Bir parmak üstte kalacak şekilde salçalı su ekleyin ve şimdiden afiyet olsun 😋😋😋.
Yaprak sarma tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Karnabahar, havuç ve ıspanak
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]