Karnabahar, havuç ve ıspanak

Karnabahar, havuç ve ıspanak tarifi malzemeleri

  • 1 kilo ıspanak (doğranmış)
  • 1 soğan (küçük doğranmış)
  • 3 havuç (dilimler halinde kesilmiş)
  • 1 karnabahar yarısı (küçük çiçeklere ayrılmış)
  • 1 küçük kase domates (doğranmış)
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 1.5 yemek kaşığı tereyağı
  • 1.5 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz, karabiber, karabiber (damak zevkinize göre ayarlanabilir)
  • 1 su bardağı et suyu

Brokoli, havuç ve ıspanak tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yağı kaseye koyun.
  2. Eridikten sonra içine soğanları koyun ve karıştırın.
  3. Soğanlar canlılığını kaybedince havuç ve karnabaharı koyup kızartıyoruz.
  4. Ardından salça ve salçayı ekleyip karıştırın.
  5. Ardından ıspanakları ekliyoruz. Canlılığını kaybettiğinde karıştırın.
  6. Pirinç ekleyin ve tekrar karıştırın.
  7. Su ve baharatları ekleyip kaynadıktan sonra kısık ateşte pişmeye bırakın. Keyfini çıkarın 🤗.

Karnabahar, havuç ve ıspanak tarifi

  • tatlı tarifi
  • havuçlu
  • ıspanak
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Elegance (Tunceli Mahallesi)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın