ıspanaklı Tart

ıspanaklı börek tarifi malzemeleri

  • ıspanak sapı
  • 1 soğan
  • 3 yumurta
  • 1.5 su bardağı süt
  • 2 bardak un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı pul biber (isteğe bağlı)

Ispanaklı bacak böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavaya biraz sıvı yağ koyuyoruz ardından soğanı küçük küpler halinde doğrayıp üzerine ıspanakları atıyoruz ve kısık ateşte kapalı şekilde karıştırarak kavuruyoruz.
  2. Yumurtaları ve sütü bir kapta iyice çırpın, unu ve baharatları ekleyin, ıspanak soğuyunca hepsini karıştırın.
  3. Yağlanmış tencerenin yarısını tavaya dökün ve kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin, umarım beğenirsiniz.

ıspanaklı bacak böreği tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • ıspanak
  • kek tarifleri
  • işlem
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

cevizli ve biberli ekmek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın