javordağı salatası

Javordaghi salatası tarifi malzemeleri

  • 2 domates
  • 1 salatalık
  • 1 yeşil biber
  • 1 kırmızı soğan
  • 1 çay bardağı nar (110 ml).
  • 1 avuç ceviz
  • 3 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • yarım limon
  • tuz

Javordağı salatası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Sebzeleri küçük parçalar halinde kesin ve derin bir kaseye alın.
  2. Cevizleri küçük parçalar halinde doğrayın.
  3. Ardından nar ekşisi, sumak, zeytinyağı, limon ve tuzu ekleyip karıştırın.

Javordağı salatası tarifi

  • tatlı tarifi
  • Javordağ
  • kek tarifleri
  • salata
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Süt ve sebzeli buğday salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın