/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Numaralı çöreklerimizle seveceğiniz lezzetli ve lezzetli bir tarif için malzemeler
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 su bardağı su
- 1.5 çay kaşığı tuz
- eşit derecede doğru
arasında sürmek için;
- 125 gram tereyağı veya ghee
yukarı;
- 1 yumurta sarısı
Numaralı çöreklerimizle seveceğiniz lezzetli bir lezzet tarifini nasıl yaratırsınız?
- Un hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın. Üzerine unu eleyerek azar azar ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin. Hamurun üzerini örtüp 15-20 dakika dinlenmeye bırakın.
- Kalan hamurun üzerine un serpin ve mümkün olduğunca geniş bir şekilde öğütün. Üzerine yumuşak tereyağı sürün ve hamuru dörde bölün.
- Kestiğiniz 4 hamurdan 3’ünü tekrar 4’e bölün. Büyük hamurun üzerine hamur katmanları yerleştirilir.
- Son büyük hamuru kenarlarını dikkatlice katlayarak kapatın. Büyük bir tabağa koyun ve plastik sargıya sarın. Yarım saat buzdolabında dinlendirin.
- Dinlenen hamur ne ince ne de kalın olacak şekilde açılır. Merdivenlere koy. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çatalla çizin.
- 220 derecelik fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarıp üzerini bir bezle örtüp yarım saat dinlendirip dilimleyip servis yapın.
Kat kat numaralandırılmış nefis lezzetteki çörekler, resimdeki tarife bayılacaksınız
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
dereotu böreği
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]