ıspanaklı Tart

ıspanaklı börek tarifi malzemeleri

  • ıspanak serpin
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt suyu
  • Yaklaşık 2 su bardağı un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

yukarı

  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 paket krem ​​şanti

Ispanaklı börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. İlk olarak yumurta ve şekeri mikser ile köpük köpük olana kadar çırpın.
  2. Daha sonra sütte kaynattığımız ıspanakları biraz yağ ile kalemtıraş ile öğütüyoruz.
  3. Daha sonra yaklaşık iki su bardağı un, kabartma tuzu ve vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz ve sert bir kıvamı olmayacak kekimizi yapacağımız için tepsimi ya da harcı yağlıyoruz.
  4. 180 derecelik fırında 20 ve 25 dakika pişirin.
  5. Pişmiş kekimizin üzerine kürdan ile delikler açıp üzerlerine süt döküyoruz.
  6. Daha sonra krem ​​şantiyi çırpıp kekimizin üzerine sürüyoruz.
  7. Dolapta iki saat dinlendirip servis edip afiyetle yiyebiliriz 🥰.

ıspanaklı börek tarifi

  • tatlı tarifi
  • ıspanaklı
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kabarık kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın