Et ile kaplı pirinç

Et Kaplı Pirinç Tarifi Malzemeler

  • 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti
  • 1 çay kaşığı yarım yağ
  • 2 soğan
  • 3 su bardağı pirinç
  • 4 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • göz tuzu

Etli pilav tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. İnce kıyılmış dereotu ve yağı bir tavaya alıp kızartın.
  2. Biraz sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirin.
  3. Doğranmış soğanları ekleyip kavurun.
  4. Karabiberi ekleyip kavurun.
  5. Yıkayın ve pirinç ekleyin.
  6. Üzerini geçecek kadar sıcak su ve tuz ekleyin.
  7. Suyu çekildiğinde altını kapatıp bir bezle sarıyoruz.
  8. Dinlenirken tencereyi ters çevirin, tabağa koyun ve yemeğinizin tadını çıkarın.

Et kaplı pirinç tarifi

  • tatlı tarifi
  • etli
  • Kapat
  • kek tarifleri
  • pilav
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Meyveli Fit Yulaflı Kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın