Aperatif Bisküvi

Snack Bisküvi Tarifi Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 3.5 paket petitburo bisküvi (yarım paketin dışına batırmak için)
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Hafif bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 4 su bardağı sütü, 2 yemek kaşığı unu, 1 yemek kaşığı buğday nişastasını ve 1 yemek kaşığı toz şekeri tencereye alıp kaynatalım, karıştıralım, ocaktan alalım, 2 yemek kaşığı tereyağını ekleyip soğumaya bırakalım.
  2. 3 paket petitbüro bisküviyi biraz ufalayalım, soğuyan karışıma ekleyip karıştıralım, büyük bir dolap poşetine saralım ve buzdolabında en az 6 saat bekletelim.
  3. Daha sonra beklettiğimiz petitbüro bisküvi paketinin yarısını ezip, yaptığımız bisküvi karışımını şeritler halinde kesip bisküvilerin içine dökelim, ara öğünler hazır, afiyet olsun.

Fotoğraflı çerez bisküvi tarifi

  • Abur cubur
  • bisküvi ile
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

susamlı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın